Bienvenido

Bienvenido a la pagina web de la iglesia evangelica La Puerta Rotterdam, La Iglesia en español de Evangeliegemeente de Deur de Holanda.

Venga i visite tranquilamente unos de nuestros sevicios. Desde el primero de abril todos los domingos a las 14:00 un servicio, i todos los martes a las 19:30.


Welkom bij de website van La Puerta, de spaanstalige kerk van Evangeliegemeente de Deur.

Kom gerust een keer langs bij één van onze diensten. Vanaf 1 april is er elke zondag om 14.00 een dienst en elke dinsdag om 19:30

zaterdag 21 maart 2009

De geloofscrisis

De geloofscrisis, boodschap 21-3-09

De wereld is in de ban van de kredietcrisis. Het positieve ervan is dat bedrijven weer beter en efficienter worden gemaakt. Ook in het geloof kan er een crisistijd aanbreken. Het kan een donkere, zware tijd zijn.

Maar ondanks dat kan dit een tijd zijn die leidt tot een geloofsvolwassenheid. Net zoals Petrus eerst Jezus in de steek liet, maar uiteindelijk een grote rol speelde in de oprichting van de kerk. In zo een crisis moeten we vooral dicht bij God blijven en goed zijn woord in ons hart en gedachten bewaren. En zoals het ook met de kredietcrisis een kwestie van tijd is, zo zal de geloofscrisis ook voorbij gaan, en zal Gods overwinning weer zichtbaar worden.